Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di trota salmonata, eviscerata e sciacquata
- 80 g di olive nere denocciolate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di verdure miste sott'aceto (tipo giardiniera)
- 50 g di pomodori maturi a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1519 kJ / 363 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Karbonhidrat
- 0.9 g
- Yağ
- 26.2 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trota estiva
50min
Pesce persico ai carciofi
30min
Spada alle erbe con olive
40 Min
Trota mimosa
35min
Trota alla piemontese
1 Std.
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Filetti di trota con purea di broccoli
40 Min
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Pesce spada alla ghiotta
40 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min