Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 600 g di bulbi di finocchio a fettine (0.5 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 351.7 kJ / 84.1 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 31.9 g
- Doymuş Yağ
- 18.8 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 74 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purè di cavolfiore (vegan)
40 min
Crema di finocchi
35 Min
Vellutata di cavolfiore
50min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50min
Crema di fagioli borlotti
35 Min
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 min
Purè di carote all'olio di oliva
30 min
Crema di barbabietola
10 min
Purè di carote speziato
50min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45min
Purè di zucca e porri
45min