Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 600 g di bulbi di finocchio a fettine (0.5 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 351.7 kJ / 84.1 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 31.9 g
- Doymuş Yağ
- 18.8 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 74 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di porri e radicchio
55min
Risotto finocchi e zafferano
30 min
Purè di cavolo viola
40min
Crema di cavolfiore con merluzzo e pancetta croccante
30 min
Purè di broccoli
40min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50min
Risotto zucchine e menta
40min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40min
Purè di cavolfiore (vegan)
40min
Crema di finocchi
35 min