Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di puntarelle (peso lordo)
- 10 cubetti di ghiaccio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senz'anima a metà
- 4 filetti di acciughe sott'olio, scolati
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 20 g di aceto di vino bianco
- 2 pizzichi di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Karbonhidrat
- 8.1 g
- Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 2.7 g
Alternatif tarifler
Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti
3h 45 min
Carciofi alla romana
50min
Salmone all'arancia con agretti
40 Min
Contorno di agretti
40 Min
Cardi gratinati
40 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Carciofi alla maremmana
40 Min
Carciofi stufati
30min
Cavolo rosso stufato
45min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40 Min
Contorno di taccole al pomodoro
40 Min
Contorno di verza
35min