Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 350 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2x2 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 160 g di ricotta fresca, sgocciolata
- 2 uova
- olio extravergine di oliva q.b.
- pangrattato q.b.
- insalata, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 603 kJ / 144.2 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 0.4 mg
Alternatif tarifler
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 godz. 30 min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Torta salata di bietole
1h
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 godz.
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Torta salata piselli e primo sale
2h 15min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Quiche di spinaci e speck
2 godz.