Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 350 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2x2 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 160 g di ricotta fresca, sgocciolata
- 2 uova
- olio extravergine di oliva q.b.
- pangrattato q.b.
- insalata, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 603 kJ / 144.2 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 0.4 mg
Alternatif tarifler
Torta salata porri e bietole
1hod. 30min
Torta salata agli spinaci
1hod. 30min
Polpettone fagiolini e patate
1hod. 30min
Torta salata asparagi e ricotta
1 godz.
Quiche broccoli e pesto
1 godz. 10 min
Torta salata piselli e primo sale
2 godz. 15 min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2hod.
Torta salata di bietole
1 godz.
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 godz. 10 min
Zucchine ripiene alla ligure
1hod. 30min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 godz. 30 min
Quiche ai finocchi e porri
1 godz. 10 min