Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
- 1 cucharada de orégano seco (y un poco más para espolvorear)
- 800 g de bonito fresco cortado en dados de 3x3 cm
- 1 pellizco de sal
- 350 g de tomate maduro sin piel cortado en cuartos
- 50 g de agua
- 15 g de alcaparras
- 10 aceitunas verdes sin hueso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1593 kJ / 381 kcal
- Protein
- 50.22 g
- Karbonhidrat
- 3.06 g
- Yağ
- 18.67 g
- Lif
- 1.15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marmitako para dos
30min
Marmitako
40 min
Bonito a la riojana
50 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Calamares en su tinta
1h 5min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Bacalao en salsa verde
30min
Gallo con salsa de pimientos
30min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min