Estofado de ventresca de bonito

Estofado de ventresca de bonito

4.2 36 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 raciones

Malzemeler

  • 500 g de ventresca de bonito (sin piel ni espinas) en trozos
  • 3 dientes de ajo
  • 1 cucharadita de semillas de comino
  • 1 cucharadita de sal
  • 300 g de caldo de pescado
  • 50 g de aceite de oliva
  • 180 g de pimientos verdes en trozos
  • 180 g de cebolla en cuartos
  • 200 g de tomate troceado en conserva
  • 500 g de patatas en trozos

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 raciones

Protein 148 g
Kalori 8205.3 kJ / 1963 kcal
Yağ 106.2 g
Lif 17.6 g
Karbonhidrat 103.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...