Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de tomates maduros, en cuartos
- 150 g de manzana pelada, en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 2 latas de atún en aceite de oliva (de aprox.180 g) escurrido
- 15 g de vinagre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 567 kJ / 135 kcal
- Protein
- 7.13 g
- Karbonhidrat
- 7.06 g
- Yağ
- 8.71 g
- Lif
- 1.68 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmorejo
10min
Salmorejo para dos
45 min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Ajoblanco
5min
Gazpacho
10min
Gazpachuelo frío con aceitunas
20 min
Gazpacho de manzana verde
10min
Gazpacho de aguacate
10min
Gazpacho de mango
15min
Salmorejo de espárragos
10min
Salmorejo de remolacha
30 min