Cihazlar ve Aksesuarlar
Seafood Kimchi Udon Soup
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
2 portions
Malzemeler
-
cooking oil20 g
-
prawn, raw, medium sized with shell250 g
-
spring onion cut in pieces2 stalks
-
shiitake mushroom, fresh sliced30 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
chicken stock800 g
-
baby bak choy stems and leaves seperated150 g
-
clams200 g
-
udon noodles frozen, no defrosting required400 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1475.1 mg
Protein
67.4 g
Kalori
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Yağ
16.3 g
Lif
8.6 g
Doymuş Yağ
3.7 g
Karbonhidrat
160 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Open Cooking
32 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cantonese Custard Lava Mooncake
Pas d’évaluation
Indonesian red spice paste
45min
Spam
1h 15min
German Cookies
1h 10min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30min
Teriyaki Chicken Rice Balls
45min
Mantao
1h
Salt Bread
2h
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min
Calamansi Juice
5min