Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g preserved radish (sweetened), rinsed and squeezed
- 40 g garlic cloves
- 100 g vegetable oil
- 2 tsp sesame oil, toasted
- 1 ½ tsp dark soy sauce
- 10 g sugar
- oil, for greasing
- 250 g white rice flour
- 30 g tapioca starch
- 1850 g water
- 1 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 454 kJ / 109 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Yam Rice
45min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Dried Shrimp Sambal
55min
Mapo tofu
15 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Chicken porridge with century egg
30 min
Homemade Soy Milk
35 Min
Homemade Pandan Kaya
55min