Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Butter
- 150 g Mandeln, geschält
- 60 g Zucker
- 1 Ei
- 15 g Orangenblütenwasser
-
2 - 3
Blätter Filoteig
veya 2 - 3 Blätter Yufkateig - 2 - 3 EL Honig, nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 630 kJ / 150 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 Min
Muhallabieh
3 Std. 20 Min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45 Min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10min
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5hod. 40min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55min
Fatayer mit Käse Minze
1 Std. 5 Min
Lamm-Kebab
35 Min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 Std.
Hühnchen Pastilla
1 godz. 25 min
Gefüllte marokkanische Brote
2 Std. 45 Min