Risottata de espargos, brócolos e cogumelos

4.8 5 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 doses

Malzemeler

  • queijo parmesão cortado em pedaços
    40 g
  • dente de alho cortado em fatias finas
    1
  • pimento cortado em pedaços (1-2 cm aprox.)
    150 - 180 g
  • azeite
    20 g
  • espargos verdes cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
    100 g
    100 g feijão-verde redondo congelado
  • brócolos, só os raminhos
    150 g
  • cogumelos frescos cortados em quartos
    100 g
  • tomate em pedaços
    300 g
  • paprika (isteğe bağlı)
    1 c. chá de
  • água
    400 g
  • caldo de legumes em pó
    1 c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta moída
    ½ c. chá de
  • esparguete
    300 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 752.5 mg
Protein 20.8 g
Kalori 2099.2 kJ / 501.7 kcal
Yağ 10.4 g
Lif 14.6 g
Doymuş Yağ 3.2 g
Karbonhidrat 89.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...