Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g onions, quartered
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g leek, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Bündnerfleisch, cut in strips (2 cm) (see tip)
- 30 g unsalted butter, diced
- 80 g pearl barley
- 900 g water
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 100 g whipping cream
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1196.8 kJ / 286.1 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 25.1 g
- Yağ
- 17.3 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 116.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Tuscan Bean Soup
50min
Garlic Turkey Stew
45min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 Min
Scotch Broth
1h
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Arbroath Smokie Soup
40 min