Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 170 g d'eau
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 45 g d'huile neutre
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 œuf
- 2 c. à café de sel
- 500 g d'huile de friture
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 1889.9 kJ / 451.7 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26.4 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 316 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crêpes aux mille trous
1h 10min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 min
Pastilla au poulet, aux amandes et à la cannelle
2h 5 min
Basboussa à la pistache et à la rose
1 godz. 25 min
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1 godz.
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Berkoukes
50 min
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Harcha (galettes de semoule)
1h 10min
Pains batbout marocains
1 godz.
Couscous tfaya au poulet
2h
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2h 30min