Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de pruneaux dénoyautés
- 150 g de figues sèches
- 150 g d'abricots secs
- 100 g d'huile neutre
-
500
g de pâtes sèches, type cheveux d'ange
veya 500 g de vermicelles - 1600 g d'eau
- 1 bâton bâton de cannelle
- 2 pincées de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 50 g de beurre, fondu
- 150 g d'amandes émondées, grillées
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 100 g de sucre glace
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3097.6 kJ / 737.9 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 105.5 g
- Yağ
- 28.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 238.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentilles à la marocaine
50 min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25 min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Krachel (brioches à l’anis)
2 godz. 45 min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Jus d'avocat aux dattes
5 min
Harira
7h
Msemen
40 min
Harcha (galettes de semoule)
1h 10 min
Pains batbout marocains
1h
Batbout au fromage
30 min
Crêpes mille trous
1h 10 min