Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g d'eau minérale
- 5 g de levure boulangère sèche
- 250 g de farine T55
- 250 g de semoule de blé dur fine, et 3 c. à soupe
- 5 g de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 333 kJ / 79 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Batbout au fromage
30min
Soupe au boulgour et aux lentilles rouges (Soupe Ezogelin)
1ωρ. 5 λεπτ.
Chorba tunisienne
45 Min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2h 10min
Pides aux trois fromages
1h 40min
Gozleme
1h 40min
Jus d'avocat aux dattes
5min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1 godz. 25 min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Crêpes mille trous
1ωρ. 10 λεπτ.
Msemen
40 Min