Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 280 g d'eau
- 5 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 370 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- huile, pour la friture
- sucre glace maison
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 576.8 kJ / 137.9 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 28.8 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 234.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain semoule
2h
Crêpes aux mille trous
1h 10min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 min
Basboussa à la pistache et à la rose
1 Std. 25 Min
Chorba freekeh
1 godz.
Rghayef dial l'feran (crêpes feuilletées farcies)
1hod. 55min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 godz. 10 min
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Berkoukes
50 min
Harcha (galettes de semoule)
1h 10min
Pains batbout marocains
1 godz.
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 Std. 30 Min