Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 285 g d'eau minérale
- 6 g de levure boulangère sèche
- 300 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 125 g de semoule de blé dur fine, et 2 c. à soupe
- 3 g de levure chimique
- 5 g de sel
- 20 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2949 kJ / 697 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 120 g
- Yağ
- 12 g
Alternatif tarifler
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1h 25 min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25 min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Chorba tunisienne
45 min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2h 10min
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Harira
7h
Msemen
40 min
Pains batbout marocains
1h
Batbout au fromage
30 min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2h 30 min
Crêpes mille trous
1h 10 min