Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 285 g d'eau minérale
- 6 g de levure boulangère sèche
- 300 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 125 g de semoule de blé dur fine, et 2 c. à soupe
- 3 g de levure chimique
- 5 g de sel
- 20 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 2949 kJ / 697 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 120 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Batbout au fromage
30min
Soupe au boulgour et aux lentilles rouges (Soupe Ezogelin)
1h 5min
Chorba tunisienne
45min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2h 10min
Pides aux trois fromages
1 godz. 40 min
Gozleme
1 godz. 40 min
Pita au blé complet
1h 35min
Baklava doré
25h 25min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Pains batbout marocains
1h
Crêpes mille trous
1h 10min
Msemen
40min