Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 650 g d'eau
- 275 g de semoule de blé dur fine
- 150 g de farine de blé
- 10 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 5 g de levure boulangère sèche
- 1 sachet de levure chimique
- beurre
- miel, pour le service (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 508 kJ / 120 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2h 10min
Harcha (galettes de semoule)
1 Std. 10 Min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 godz. 30 min
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Mahjouba (crêpes farcies)
2h 50min
Pains batbout marocains
1 Std.
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Baklavas aux amandes et aux pistaches
7 godz.
Rfissa au poulet
1 Std. 20 Min
Tajine de boulettes de sardines
45 Min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 min
Chebakias (gâteaux frits au miel)
2h