Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 650 g d'eau
- 275 g de semoule de blé dur fine
- 150 g de farine de blé
- 10 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 5 g de levure boulangère sèche
- 1 sachet de levure chimique
- beurre
- miel, pour le service (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 508 kJ / 120 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rfissa au poulet
1h 20 min.
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 min
Chebakias (gâteaux frits au miel)
2h
Basboussa à la pistache et à la rose
1h 25 min
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1h
Tajine de boulettes de sardines
45 min
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13 Std. 10 Min
Harcha (galettes de semoule)
1h 10 min
Pains batbout marocains
1h
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2h 30 min.