Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de farine de blé
- 300 g de semoule de blé dur fine
- ½ sachet de levure chimique
- 15 g de sucre en poudre
- 10 g de sel
- 400 g d'eau
- 100 g d'huile de tournesol, et un peu pour huiler
- 100 g de beurre
- miel, pour le service
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 1973 kJ / 472 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Harcha (galettes de semoule)
1h 10 min
Msemen
40 min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 godz. 30 min
Mahjouba (crêpes farcies)
2 godz. 50 min
Pains batbout marocains
1h
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Crêpes aux mille trous
1h 10 min
Chorba tunisienne
45 min
Rfissa au poulet
1sa 20 dk
Rghayef dial l'feran (crêpes feuilletées farcies)
1 godz. 55 min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 min
Chebakias (gâteaux frits au miel)
2sa