Uyumlu sürümler
Gebratener Sellerie mit Chimichurri und Blätterteig-Crisps
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Knollensellerie, geschält, in Stücken
- 125 g Wasser
- 1 ¼ TL Salz
- 600 g Knollensellerie, geschält, halbiert, in Scheiben (1,5 cm)
- 1 Packung Blätterteig (ca. 280 g)
- 60 g Butter, in Stücken, , plus 1 EL zum Anbraten
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 20 g Rotweinessig
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Olivenöl, plus 1 EL zum Anbraten
- ½ - 1 TL Chiliflocken, getrocknet (nach Geschmack) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3102 kJ / 741 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 57 g
- Doymuş Yağ
- 18 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 1116 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karotten-Ingwer-Suppe
45min
Neunkräutersuppe
25 Min
Einfache Gemüsesuppe
40 Min
Süßkartoffel-Kurkuma-Suppe
20 Min
Babyfreundlicher Kräuter-Gurken-Dip
10 Min
Menü: Zander mit Apfel-Gemüse und Salbei; Dunkles Schokomousse mit weißer Schokocreme
1 Std.
Sambal - indonesische Würzpaste "hot"
1 Std.
Erfrischender Morgendrink
10 Min
Pfirsicheis
15 Min
Avocadocreme, marinierte Paradeiser und Ei auf Toast
30min
Kürbis-Mandel-Suppe
40 Min
Johannisbeer-Apfel-Essig
4 Std. 20 Min