Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 550 g de sauté de veau, (tendrons ou jarret)
- 300 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 450 g de carottes (4), en rondelles
- 1 bouquet de cerfeuil frais (petit bouquet)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1221.8 kJ / 292 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 3.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 209.8 mg
Alternatif tarifler
Blanquette de veau
1h
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Değerlendirme yok
Cabillaud, palourdes et patate douce farcie, poires au chocolat
45min
Poisson et frites
Değerlendirme yok
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20min
Bœuf bourguignon
1h 40min
Lasagne à la bolognaise
35min
Rouelle de veau aux carottes
50 min
Curry de poulet et riz
40min
Longe de veau, légumes d'hiver et sauce au cognac
1h 20 min
Jambalaya de poulet
40min
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1h 20 min