Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 550 g de sauté de veau, (tendrons ou jarret)
- 300 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 450 g de carottes (4), en rondelles
- 1 bouquet de cerfeuil frais (petit bouquet)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1221.8 kJ / 292 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 3.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 209.8 mg
Alternatif tarifler
Pâtes au saumon, aneth et citron
40 min
Flan pomme-cannelle
45 min
Gâteau nuage à la vanille
7 Std. 35 Min
Pâtes aux moules et au safran
25min
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Riz à la tomate
30 Min
Pain aux courgettes à la pulpe d'amande
2 Std. 30 Min
Plie à la tomate
30 Min
"Tri-Tip" grillé et épinards à la crème
Değerlendirme yok
Dos d'églefin et purée de petits pois
35 min
Sardines en papillote, salade de haricots verts
1h 5min
Semoule au chocolat
50 min