Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 200 g d'eau
- 10 rondelles de chorizo doux
- 3 pincées de piment d'Espelette
- 1 branche de thym frais
- du sel
- du poivre moulu
- 2 bulbes de fenouil, coupés en quatre
- 400 g de dos de cabillaud
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 godz.
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1h 5min
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50min
Porc au caramel, petits pois et riz
1 Std. 10 Min
Poulet chasseur revisité
2h 15 min.
Côtes de veau à la provençale
30min
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45min
Filet mignon à la provençale
55min
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Carottes Vichy
35min
Poisson sauce coco
35min