Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di scalogno a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 porro a listarelle
- 300 g di funghi a tocchetti
- 700 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 150 g di orzo perlato (cottura 30-35 minuti)
- 5 g di sale + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1111.5 kJ / 265.7 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 11.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 8.3 g
- Sodyum
- 604.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riso Jasmine con crema di peperoni, olive e Feta
35min
Crema ai pomodori arrostiti
1hod. 30min
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40 Min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45min
Mesciua spezzina
1 Std.
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1 Std.
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30min
Minestra saporita di riso e legumi
40 Min
Stufato di lenticchie
1 Std.
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1 Std.
Zuppa frantoiana
45min
Zuppetta di ceci
45min