Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di scalogno a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 porro a listarelle
- 300 g di funghi a tocchetti
- 700 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 150 g di orzo perlato (cottura 30-35 minuti)
- 5 g di sale + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1111.5 kJ / 265.7 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 11.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 8.3 g
- Sodyum
- 604.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stufato di lenticchie
1h
Mesciua spezzina
1h
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 min
Vellutata di gambi e barbe di finocchi
45 min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Vellutata di gambi di verdure
45 min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1h 10 min
Zuppa frantoiana
45 min
Minestra di orzo con zucca e peperoni
35 min
Zuppa di porri e orzo
45 min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h