Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 700 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 10 g di sale
Condimento cipolla rossa, mascarpone e noci
- 40 g di burro
- 3 cipolle rosse a listarelle
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 250 g di mascarpone
- gherigli di noci, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2276.9 kJ / 544.2 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 69.4 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 13.2 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 1022.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 Min
Licurdia calabrese
1 Std.
Bortellina
30 Min
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Pappardelle alla papalina
30 Min
Risotto con petali di carote e caprino
30 Min
Paccheri zucca e provola
45min
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min
Filetto di manzo al vino con purè
1 Std. 30 Min