Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g garlic cloves
- 100 g eschalots
- 200 g fresh green chilli, cut in halves
- 1 tsp white sugar
- 90 g vegetable oil
- 1 tsp sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 4348.1 kJ / 1039.2 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 90.9 g
- Doymuş Yağ
- 12.9 g
- Lif
- 7.7 g
- Sodyum
- 2363.4 mg
Alternatif tarifler
Beef Rendang
1h 35 min
Indonesian white spice paste
35min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Madurese chicken satay
1h 30min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Mint béarnaise
25min
Indonesian red spice paste
45min
Kimchi butter
1h 10min
Indonesian yellow spice paste
40min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Calamansi Juice
5min