Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g garlic cloves
- 25 g eschalot
- 30 g vegetable oil
- 140 g beef mince
- 120 g chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 400 g cooked rice, refrigerated overnight (see Tips)
- 15 g fresh red bird's eye chilli, cut in thin slices
- 50 g kecap manis
- 50 g choi sum, cut in pieces (approx. 5 cm)
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 eggs,fried, to serve
- prawn crackers, to serve
- 20 g fried shallots
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2014.3 kJ / 481.4 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Karbonhidrat
- 40.2 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 1205.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Indonesian white spice paste
35 Min
Easy lamb hotpot
2 Std.
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Thai red chicken curry and rice
40min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1 Std. 45 Min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 Std. 45 Min
Lamb biryani with vegetable curry
1 Std. 30 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Creamy chicken curry and rice
45min