Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g garlic cloves
- 25 g eschalot
- 30 g vegetable oil
- 140 g beef mince
- 120 g chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 400 g cooked rice, refrigerated overnight (see Tips)
- 15 g fresh red bird's eye chilli, cut in thin slices
- 50 g kecap manis
- 50 g choi sum, cut in pieces (approx. 5 cm)
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 eggs,fried, to serve
- prawn crackers, to serve
- 20 g fried shallots
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2014.3 kJ / 481.4 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Karbonhidrat
- 40.2 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 1205.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creamy chicken curry and rice
45 Min
No fail mash potato
20 Min
Indonesian yellow spice paste
40min
Sticky pork belly with jasmine rice
1小时
Yellow Curry noodle soup
20 Min
Indonesian red spice paste
45 Min
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
Chicken katsu curry with rice
1hod. 40min
Curried sausages
40min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Buffalo chicken pizza
1 Std. 30 Min
Indonesian white spice paste
35min