Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g garlic cloves
- 25 g eschalot
- 30 g vegetable oil
- 140 g beef mince
- 120 g chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 400 g cooked rice, refrigerated overnight (see Tips)
- 15 g fresh red bird's eye chilli, cut in thin slices
- 50 g kecap manis
- 50 g choi sum, cut in pieces (approx. 5 cm)
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 eggs,fried, to serve
- prawn crackers, to serve
- 20 g fried shallots
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2014.3 kJ / 481.4 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Karbonhidrat
- 40.2 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 1205.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 godz. 30 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Indonesian white spice paste
35 min
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Indonesian red spice paste
45 min
Indonesian yellow spice paste
40min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Chicken laksa
30min