Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de poro, en rodajas
- 600 g de agua
- 1 cubo de caldo
- 400 g de bacalao salado, y desalado
- 800 g de frijol bayo cocido, escurrido
- 1 cucharada de hojas de cilantro picado
- 6 - 8 rebanadas de bolillo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1033 kJ / 246 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de nopales
45min
Sopa de lentejas con plátano
1 Std. 25 Min
Sopa de garbanzos con nopales
50min
Sopa de flor de calabaza
35min
Sopa de jitomate y elote
40min
Bacalao a la Vizcaina
1 Std. 15 Min
Sopa de ajo
40min
Verduras en salsa morita
35min
Caldo loco huasteco
1 Std.
Sopa de nopales y huevo hilado
50min
Sopa de coliflor y garbanzos
50min
Sopa de hongos con huitlacoche
25 Min