Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa brava
- 1 garlic clove
- 100 g red onion
- 30 g olive oil
- 1 tsp smoked paprika
- ½ - 1 tsp chilli powder
- 300 g red capsicum roasted , cut into pieces (see Tips)
- 200 g canned crushed tomatoes
- 2 tsp sherry vinegar
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
Pastry
- 100 g light olive oil
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch salt
- 200 g cold water
Tuna filling
- 500 g water, plus extra for brushing
- 2 eggs
- 1 garlic clove
- 100 g red onion
- 20 g olive oil
- 200 g canned crushed tomatoes
- 40 g tomato paste
- 1 tsp sugar
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 6 anchovy fillets, cut into pieces
- ½ lemon, juice and zest, finely grated
- 185 g canned tuna, drained
Assembly
- plain flour, for dusting
- vegetable oil, for frying
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 529.7 kJ / 126.1 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12.2 g
- Yağ
- 6.6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 165.5 mg
Alternatif tarifler
Baked rice croquettes
1h 30min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Tuna and olive empanaditas
4 Std. 5 Min
Tiramisu
5h 20min
Triple chocolate layer cake
5h 20min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35 min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Saint-Honore
2 Std. 45 Min
Haupia Pie
3h
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Chocolate Frangelico® gelato
28h
Chocolate fondant cake
40min