Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di acqua
- 150 g di vino rosso corposo (tipo Nero d'Avola)
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 5 grani di pepe nero
- 1 cipolla in quarti (70 g)
- 200 g di quinoa bianca
- 500 g di filetti di salmone fresco, pulito e in tranci
- 500 g di asparagi puliti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 37.2 g
- Yağ
- 18.2 g
- Lif
- 6.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min
Pesce al vapore con verdure miste
1hod. 20min
Filetti di salmone con grano saraceno e asparagi
40 Min
Blanquette di salmone e funghi porcini
50min
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Marmitako
50min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 Min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Pesce spada agrumato
35min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 Min