Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 300 g di caprino
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di rucola, lavata
- 12 fette di bresaola
- ½ spicchio di aglio, senza anima (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3250 kJ / 777 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 68.1 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche ai pomodorini
1 Std.
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Turbantini affumicati
40 Min
Caesar salad di tonno
35 Min
Barchette agli asparagi e salmone
50 min
Bicchierini di zucchine con formaggio
45 Min
Bresaola con spinaci e bietoline
40 Min
Flan al salmone affumicato
45 Min
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 Min
Crema di pesche caramellate e cannella
2 Std. 15 Min