Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 300 g di caprino
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di rucola, lavata
- 12 fette di bresaola
- ½ spicchio di aglio, senza anima (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3250 kJ / 777 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 68.1 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Involtini di tacchino con verdure e salsa al sedano
45min
Insalata con primo sale e noci
20min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Pere con mousse alla paprika (per 2 persone)
15min
Involtini tricolore al cartoccio
45min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 5 Min
Flan al salmone affumicato
45min
Bruschette saporite
40min
Barchette agli asparagi e salmone
50min
Involtini di spada al basilico
15min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min