Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 600 g di filetti di rombo
- 500 g di acqua
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 6799 kJ / 1625 kcal
- Protein
- 108.5 g
- Karbonhidrat
- 9.9 g
- Yağ
- 128.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Fagottini di sogliola con verdure
55 Min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Pesce spada agrumato
35min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min