Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di farina tipo 00
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 - 2 acciughe sott'olio ben scolate
- 1 spicchio di aglio
- 90 g di burro a pezzi
- 600 g di acqua
- 500 g di cimette di cavolfiore, lavate e asciugate
- 2 pizzichi di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 920 kJ / 220 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 15.3 g
- Yağ
- 14.9 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolfiori gratinati
50 Min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 Min
Contorno di verza
35 Min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1hod. 30min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Indivia belga gratinata
1 godz. 20 min
Carpaccio di melanzane
45 Min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2hod.
Puccia
1hod. 30min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 Min
Peperoni ripieni alla feta
55 min
Porri in agrodolce al Varoma
30 Min