Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di foglie di cavolo verza a listerelle
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 160 g di fette di pane
- 200 g di pancetta affumicata a fette
- 200 g di Fontina a tocchetti
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2734 kJ / 653.5 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 35.5 g
- Yağ
- 45.8 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di pane nero
30min
Quiche asparagi e bacon
1 godz. 45 min
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50 min
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2 godz.
Cotechino alla Wellington
6h
Lasagne asparagi e funghi
2 godz.
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1h
Crêpes agli asparagi e salmone
2h 30min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 godz. 10 min
Crema di porri gratinata
50 min
Peperoni ripieni di carne
1sa 20 dk