Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa a listarelle
- 90 g di speck a listarelle
- 50 g di vino rosso
- 250 g di pane di segale casereccio secco, a tocchetti
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 uova
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- erba cipollina fresca tritata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1086.2 kJ / 259.6 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 23.6 g
- Yağ
- 8.4 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 38.2 mg
Alternatif tarifler
Porri in crema delicata
35 min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Crema di carote all'arancia
30 min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Zuppa di cipolle
1h
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Crema di pomodoro
30 min
Salsa alla birra e mele
35 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Stracciatella alla romana
30 min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Zuppa di baita
45 min