Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa a listarelle
- 90 g di speck a listarelle
- 50 g di vino rosso
- 250 g di pane di segale casereccio secco, a tocchetti
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 uova
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- erba cipollina fresca tritata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1086.2 kJ / 259.6 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 23.6 g
- Yağ
- 8.4 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 38.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caramello fango
20 Min
Casunziei all'ampezzana
1 Std. 30 Min
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1 godz. 10 min
Cirighet
30 Min
Subrics
50 Min
Pasta integrale con toma Piemontese filante
30 Min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50 Min
Salsa al cren
120sa 10 dk
Zuppa di pomodoro e mango
40 Min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 Min
Zuppa di baita
45 Min