Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa a listarelle
- 90 g di speck a listarelle
- 50 g di vino rosso
- 250 g di pane di segale casereccio secco, a tocchetti
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 uova
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- erba cipollina fresca tritata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1086.2 kJ / 259.6 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 23.6 g
- Yağ
- 8.4 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 38.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di baita
45 Min
Leek and tattie soup
40min
Porri in crema delicata
35min
Zuppa montanara
1 Std.
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1 Std. 10 Min
Chili con carne a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 Min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi
1h 15min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1 Std. 5 Min
Riso e porri
30 Min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 Min