Uyumlu sürümler
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano reggiano (a pezzi 2-3 cm)
- 30 g di mandorle pelate
- 50 g di foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di fagiolini verdi freschi
- 500 g di patate a fette 4-5 mm
- 500 g di acqua
- 200 g di scamorza a fettine
- 70 g di latte
- pomodori q.b. per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1574.5 kJ / 376.3 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Karbonhidrat
- 18.3 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1 Std.
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Strudel di lattuga e burrata
1 godz. 20 min
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30 min
Polpette di melanzane e noci
1 Std.
Strudel di verdure
2 Std.
Sformato di verdure
1 Std. 35 Min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1 Std. 25 Min
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Crocchette di melanzane agli anacardi e sesamo
40 min
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40 min