Uyumlu sürümler
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano reggiano (a pezzi 2-3 cm)
- 30 g di mandorle pelate
- 50 g di foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di fagiolini verdi freschi
- 500 g di patate a fette 4-5 mm
- 500 g di acqua
- 200 g di scamorza a fettine
- 70 g di latte
- pomodori q.b. per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1574.5 kJ / 376.3 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Karbonhidrat
- 18.3 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strudel di lattuga e burrata
1h 20 min.
Crostata di fiori e zucchine
1 Std. 35 Min
Strudel di broccoletti
1 Std. 40 Min
Piccole parmigiane filanti al vapore
2 godz. 35 min
Torta di asparagi
1h 10 min.
Quiche di spinaci e arance di Sicilia
45min
Strudel di verdure
2 Std.
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1h 25min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1h 20 min.
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min