Uyumlu sürümler
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano reggiano (a pezzi 2-3 cm)
- 30 g di mandorle pelate
- 50 g di foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di fagiolini verdi freschi
- 500 g di patate a fette 4-5 mm
- 500 g di acqua
- 200 g di scamorza a fettine
- 70 g di latte
- pomodori q.b. per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1574.5 kJ / 376.3 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Karbonhidrat
- 18.3 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Rotoli di broccoli con squacquerone
1h
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30 min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1h 20 min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Polpettone vegetariano
1 Std. 30 Min
Lasagne di zucca
1h
Polpette di melanzane
45min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1h 25min