Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 - 650 g whole chicken legs (approx. 2 whole legs), cut in pieces (4 cm)
- 50 g light soy sauce
- 50 g oyster sauce
- 30 g dark soy sauce
- 1 tsp white pepper powder
- 1 tsp sesame oil
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger
- 20 g salted fish, toasted (see tips), cut in small pieces
- 20 g cooking oil
- 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in slices
- 100 g Chinese sausages (approx.. 2 sausages), casing removed, cut in thin slices
- 450 g water
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- ½ tsp sugar
- 350 g parboiled rice, Basmati or Bario, rinsed
- 1 - 2 sprigs spring onions, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2272 kJ / 543 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1262 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ginger sesame oil chicken
25 min
Braised Yee Mee
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Lemon Chicken
25 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Shallot Oil
25 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken Porridge
1 godz. 10 min