Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g garlic cloves
- 50 g shallots
- 5 dried chillies, soaked and deseeded, cut in 4 cm length
- 50 g cooking oil
- 1 heaped tsp sambhar powder
- 1 heaped tsp ground coriander
- 1 heaped tsp garam masala
- ½ heaped tsp mustard seeds
- 1 heaped tsp ground cumin
- 5 fresh curry leaves
- 2 tsp tamarind paste
- ¼ heaped tsp asafoetida powder
- 180 g toor dal, soaked for 6 hours, drained
- 330 g tomatoes (approx 3 tomatoes), cut in wedges
- 350 g water
- 50 g carrots, cut in thin slices
- 150 g potatoes, cut in cubes (1 cm)
- 130 g brinjals, cut in thick strips
- 120 g cauliflower florets
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1068 kJ / 255 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1小时 15 分钟
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9h 10min
Vada
2 Std. 35 Min
Chapatis
1小时
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Chicken Rendang
45 Min
Nasi Lemak
45 Min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 godz. 5 min
Chickpea Sundal
6h 45 min
Pepper rasam
15 Min
Rasam
20 Min