Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, cut in quarters
- 20 g fresh ginger
- 25 g garlic cloves
- 120 g tomatoes, cut in quarters
- 30 g cooking oil
- 3 dried chillies
- ¼ tsp asafoetida
- ¼ tsp fenugreek
- ¼ tsp mustard seed
- ¼ tsp urad dhall
- 2 sprigs curry leaves, deveined
- ¼ tsp cumin seeds
- 1 tbsp sambar powder
- 600 g hot water
- 1 tsp salt
- 200 g split mung beans, rinsed, soaked for 2 hours
- 100 g carrots, cut in cubes (2 cm x 2 cm)
- 100 g potatoes, cut in quarters
- 60 g French beans, cut in 2 cm length
- 50 g cauliflower, cut in florets
- 1 sprig coriander leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 350 kJ / 84 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 259 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 min
Fresh coconut chutney
10 min
Mutton Peratal
1h 25min
Rasam
20min
Idli
15 godz. 40 min
Lemon rasam
40 min
Tarka Dal
9h 5min
Sambhar
1 Std. 5 Min
Malabar Prawn Curry
1h 25min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9h 10min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min