Uyumlu sürümler
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Zitronenmarinade für Lachs
- 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 3 EL Olivenöl
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 400 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (evtl. Wildlachs), in 5 mm dünnen Scheiben
Radieschentatar
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 30 g Olivenöl
- 200 g Radieschen
Sauerampfercreme und Fertigstellung
- 150 g Sauerampfer, abgezupft, in Streifen
- 200 g Mayonnaise
- 100 g Crème fraîche
- 300 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2736 kJ / 653 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 60 g
- Lif
- 1.7 g
Alternatif tarifler
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50min
Gebratene Meeräsche mit Linsensauce
25h
Vitello Tonnato
48 godz.
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Kalte Avocadosuppe mit gebratenen Tomaten
20 Min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 Std.
Lachs-Tatar
5 Min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 Std. 10 Min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1hod. 50min