Cihazlar ve Aksesuarlar
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
dried red chillies8 - 10
-
eschalots100 g
-
garlic clove1
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)1 stalk
-
shrimp paste (see Tips)2 tsp
-
vegetable oil50 g
-
Baba's fish curry powder (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
tamarind paste2 tbsp
-
salt½ - 1 tsp
-
sugar1 tsp
-
boneless snapper fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)500 - 600 g
-
tomato cut into wedges200 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped2 sprigs
-
okra (ladies‘ fingers), cut into pieces (approx. 4 cm)100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
762.9 mg
Protein
33.2 g
Kalori
1433.9 kJ /
341.4 kcal
Yağ
15.4 g
Lif
5.8 g
Doymuş Yağ
2.2 g
Karbonhidrat
15.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 dk
Mee Goreng Mamak
15 dk
Char Kway Teow
15 dk
Sambal Belacan
10 dk
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1sa 20 dk
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 dk
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1sa 15 dk
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1sa 25 dk
Nasi Lemak
45 dk
Sambal Petai Prawns
20 dk
Nasi Lemak
45 dk
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 dk