Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1037.7 kJ / 248 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 12.9 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 9.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filet mignon et pommes de terre au thym
40 min
Sauce fromagère
30 Min
Beurre bordelais
30 Min
Côtes de veau à la provençale
30 Min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz
45 Min
LEAB - B
Değerlendirme yok
Terrine aux restes de viande
13sa 15 dk
Galantine de pintade foie gras noisette
13h
Sauce Messine
10 min
Rillettes de porc tradition
12h
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15 min
Sauce bordelaise
45 Min