Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1037.7 kJ / 248 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 12.9 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 9.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moules à la sauce chorizo
1h
Sauce au roquefort
20min
Sauce bordelaise
45min
Sauce madère
35min
Beurre bordelais
30min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 godz. 15 min
Sauce chasseur
35min
Canard laqué et purée de vitelotte
35min
Risotto aux moules et chorizo
50 min
Beurre blanc
20min
Boulettes de poulet au pesto rouge
1h
Linguine alle vongole
45min