Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1037.7 kJ / 248 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 12.9 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 9.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
10 Min
Sauce au poivre
25min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15 min
Cocktail Bellini
5min
Sauce gribiche
15 Min
Beurre bordelais
30min
Risotto aux moules et chorizo
50min
Sauce madère
35 Min
Sauce bordelaise
45min
Verrines de crème d'asperges
2 Std. 35 Min
Beurre d'escargot
10 Min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12u.