Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 échalotes
- 250 g de vin rouge de Bordeaux
- 1 bouquet garni
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 180 g de beurre, en morceaux
- 10 g de jus de citron
- persil frais, ciselé, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 7310.1 kJ / 1747.2 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 52.1 g
- Yağ
- 152.3 g
- Doymuş Yağ
- 96.2 g
- Lif
- 10.3 g
- Sodyum
- 649.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
10 λεπτ.
Soupe à l'oignon
1h
Tartinable de poulet au curry breton
20 Min
Sauce au poivre
25min
Rillettes de merlu et chorizo doux
12h
Timbale de poulet feuilletée
1h 10 min
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10 λεπτ.
Tartinable de saumon au mélange du trappeur
10 λεπτ.
Sauce marchand de vin
1h 15min
Risotto aux moules et chorizo
50 min
Sauce madère
35 min
Sauce piquante
35 min