Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 échalotes
- 250 g de vin rouge de Bordeaux
- 1 bouquet garni
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 180 g de beurre, en morceaux
- 10 g de jus de citron
- persil frais, ciselé, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 7310.1 kJ / 1747.2 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 52.1 g
- Yağ
- 152.3 g
- Doymuş Yağ
- 96.2 g
- Lif
- 10.3 g
- Sodyum
- 649.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce piquante
35 Min
Sauce bordelaise
45 Min
Parmentier de canard, oignons et curry
1 Std.
Gougères à la mousse de saumon
25h 35 min
Sauce madère
35 Min
Crackers de galette et mousse de crevettes
40 Min
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40 Min
Sauce Messine
10 Min
Sauce au poivre
25 Min
Onion rings
20min
Sauce marchand de vin
1h 15 min
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
10 Min