
Uyumlu sürümler
Frittierter Fisch mit eingelegtem Rettich und Tamarindensauce
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Weißer Bierrettich
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 3 EL Reisessig
- 1 TL Zucker
-
4
EL Mirin
veya 4 EL Reisessig - 20 g Weizenmehl
- 20 g Maisstärke
- 1 TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1 ¾ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1080 g Wasser
- 100 g Beluga Linsen
- 4 Knoblauchzehen
- 170 - 220 g Öl
- 2 - 3 Prisen Chiliflocken, getrocknet
-
100
g brauner Zucker
veya 100 g Palmzucker - 80 g Tamarindenpaste
- 200 g Kokosmilch
-
800
g Wolfsbarschfilets, frisch, mit Haut (4-6 Stück)
veya 800 g weißes Fischfilet mit Haut - Zitronenschalenzesten einer Zitrone (mit Sparschäler geschält)
- 1 rote Chilischote, frisch in dünne Streifen geschnitten
- Sprossen, frisch zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 735 kcal / 3075 kJ
- Protein
- 46 g
- Yağ
- 24 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Lif
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 2 g