Uyumlu sürümler
Frittierter Fisch mit eingelegtem Rettich und Tamarindensauce
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Weißer Bierrettich
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 3 EL Reisessig
- 1 TL Zucker
-
4
EL Mirin
veya 4 EL Reisessig - 20 g Weizenmehl
- 20 g Maisstärke
- 1 TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1 ¾ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1080 g Wasser
- 100 g Beluga Linsen
- 4 Knoblauchzehen
- 170 - 220 g Öl
- 2 - 3 Prisen Chiliflocken, getrocknet
-
100
g brauner Zucker
veya 100 g Palmzucker - 80 g Tamarindenpaste
- 200 g Kokosmilch
-
800
g Wolfsbarschfilets, frisch, mit Haut (4-6 Stück)
veya 800 g weißes Fischfilet, mit Haut - Zitronenschalenzesten, einer Zitrone (mit Sparschäler geschält)
- 1 rote Chilischote, frisch, in dünne Streifen geschnitten
- Sprossen, frisch zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3075 kJ / 735 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Espresso-Martini
5min
Cool Strawberry Caipiroska
10min
Granatapfel-Mango-Joghurt-Pops
8 Std.
Gedämpfte süß-saure Fleischtascherl
1 Std. 10 Min
Vanillekipferl-Tiramisu im Glas
4 Std.
Buttermilch-Radieschenblättersuppe mit Radieschenrelish (XXL)
1 Std. 25 Min
Schwarzwälder Kirschdessert
1 Std. 40 Min
Gemüsetatar rot-grün
15min
GnGnT
20min
Filet Wellington mit Erdäpfelpüree, Karotten und Madeirasauce
16h 40min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30 min
Mango-Mousse mit Sesam-Cashew-Krokant
3 Std.