Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Sauerrahm
- 100 g Joghurt (1% Fett)
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 3 - 4 TL Kren, aus dem Glas
- 50 g Semmelbrösel, etwas mehr zum Wälzen
-
½
Bund frische Dille, Blättchen abgezupft
veya 1 TL Dille, getrocknet - 500 g gekochte Erdäpfel, mehlig, ausgekühlt, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 500 g Forelle, geräuchert, entgrätet, in Stücken
- 3 Eier (Größe M)
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
-
Butterschmalz
veya Rapsöl zum Ausbacken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1h 15min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1ωρ. 40 λεπτ.
Kaspressknödelsuppe
1ωρ. 35 λεπτ.
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1ωρ. 30 λεπτ.
Semmelknödel
50 min
Grammelknödel
1ωρ. 30 λεπτ.
Butternockerl
40 λεπτ.
Wurstknödel
1hod. 20min
Liptauer
15min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2hod. 40min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min.