Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La génoise au chocolat
- 10 - 15 g de beurre, pour le moule
- 2 jaunes d'œufs
- 4 œufs entiers
- 140 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel (isteğe bağlı)
- 120 g de farine de blé
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 20 g de cacao en poudre
La garniture et la finition
- 370 g de griottes en bocal (poids net égoutté) et le jus
- 300 g de sucre glace maison
- 50 g de kirsch (eau-de-vie de cerise)
- 800 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 400 g de mascarpone
- 300 g de chocolat noir, en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 3748.8 kJ / 897 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 80.8 g
- Yağ
- 56.5 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème pâtissière
15 min
Génoise
1 Std. 50 Min
Napolitain
73h 40min
Opéra
24h
Forêt-noire aux cerises amarena
5 Std.
Pâte à chou
2 Std.
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 Std. 15 Min
Mille-feuille classique à la vanille
7h 10min
Génoise au chocolat
45 Min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2 Std. 30 Min
Bavarois aux trois chocolats
15h
Tarte tropézienne
3 Std.