Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La génoise au chocolat
- 10 - 15 g de beurre, pour le moule
- 2 jaunes d'œufs
- 4 œufs entiers
- 140 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel (isteğe bağlı)
- 120 g de farine de blé
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 20 g de cacao en poudre
La garniture et la finition
- 370 g de griottes en bocal (poids net égoutté) et le jus
- 300 g de sucre glace maison
- 50 g de kirsch (eau-de-vie de cerise)
- 800 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 400 g de mascarpone
- 300 g de chocolat noir, en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 3748.8 kJ / 897 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 80.8 g
- Yağ
- 56.5 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Bûche de Noël façon forêt-noire
2 godz. 30 min
Forêt-noire aux cerises amarena
5h
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2 godz. 30 min
Mille-feuille à partager
1h 45min
Mille-feuille classique à la vanille
7 godz. 10 min
Fôret-noire
5 godz. 15 min
Fraisier à la rhubarbe
24h
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2 godz. 15 min
Fraisier
12h 45min
Le rose-framboise
5h
Moka
1h 15min