Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux en plaquette entière
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 36 bâtons de chocolat noir (pour pains au chocolat)
- 1 œuf, pour la dorure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2013.8 kJ / 481.3 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 43.2 g
- Yağ
- 31.2 g
- Doymuş Yağ
- 18.5 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 192.8 mg
Alternatif tarifler
Baguette tradition et baguette épi
5sa 15 dk
Pain de mie moelleux
3h 25min
Baguette express
2h 35min
Baguette
3 Std. 45 Min
Baguette viennoise
4 godz. 25 min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Petits pains aux raisins
24h
Petits pains au chocolat
13h
Croissant
16 Std.
Brioche "super bonne"
3h