Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (la plaquette entière)
- 500 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de farine de blé, type 55
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de raisins secs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1173 kJ / 279 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 35.5 g
- Yağ
- 12.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Brioche de Jeanne
4 godz. 15 min
Croissant
16h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Pain au chocolat
24h
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Baguette viennoise
4h 25min
Petits pains suédois
16h
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min
Roulé brioché aux fruits confits
3 godz. 10 min