Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (la plaquette entière)
- 500 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de farine de blé, type 55
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de raisins secs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1173 kJ / 279 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 35.5 g
- Yağ
- 12.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10min
Pain au chocolat
24 godz.
Pain de mie moelleux
3h 25min
Gâche vendéenne
3h 20min
Baguette viennoise
4h 25min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min
Pains au lait façon "tangzhong"
24 godz.
Brioche parisienne
24 godz.
Croissant
16hod.
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche "super bonne"
3 Std.