Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
- 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
- 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
- 6 pitted Kalamata olives
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground smoked paprika
- 20 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 490 g
- Kalori
- 2655.9 kJ / 634.8 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 58.3 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 24.4 g
- Sodyum
- 403.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulghur and lentil soup
1j
Indonesian red spice paste
45 Min
Sauerkraut
12h 15min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 menit
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Vegetable liquid stock (TM5)
3h 15min
Italian sandwich Rolls
2h 45 min
Vegetable trimming stock
2j
Grace's family biscuits
45 Min
Walnut and spinach pesto
5 min
Salt-free arrabbiata sauce
25 min
Almond milk powder
30 min