Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g ghee
- 15 g cashew nuts, cut in half length wise
- 15 g raisins
- 100 g vermicelli, cut in 4 cm length
- 70 g small sago, soaked for 10 minutes
-
10
g fresh roselle calyx
veya 8 g dried roselle calyces, cut in 1 cm length - 800 g water
- 200 g evaporated milk
- 100 g unsweetened almond milk
- 100 - 120 g sugar, adjust to taste
- ¾ tsp salt
- 1 tsp vanilla extract
- 10 g pistachios, crushed, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1057 kJ / 252 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 37 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon rasam
40 min
Idli
15h 40 min
Ginger Garlic Paste
10min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 Std. 10 Min
Vada
2h 35min
Sambhar
1 godz. 30 min
Fresh coconut chutney
10min
Paal Appam
9 godz. 30 min
Vegetable Sambar
35 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Chai Masala (Masala Tea)
15 Min
Rasam
20 min