Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g ghee
- 15 g cashew nuts, cut in half length wise
- 15 g raisins
- 100 g vermicelli, cut in 4 cm length
- 70 g small sago, soaked for 10 minutes
-
10
g fresh roselle calyx
veya 8 g dried roselle calyces, cut in 1 cm length - 800 g water
- 200 g evaporated milk
- 100 g unsweetened almond milk
- 100 - 120 g sugar, adjust to taste
- ¾ tsp salt
- 1 tsp vanilla extract
- 10 g pistachios, crushed, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1057 kJ / 252 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 37 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chapatis
1 Std.
Fresh coconut chutney
10 menit
Jelebi
25h
Ladoo
1 Std. 20 Min
Baked masala fish (MEATER+®)
1 Std. 15 Min
Mutton Peratal
1 Std. 25 Min
Paal Appam
9 godz. 30 min
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16h
Stuffed Parathas
1 Std. 20 Min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Puri
35 min
Chai Masala (Masala Tea)
15min