Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g kampung chicken (free-range chicken), skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)
- 120 g hot water
- 4 dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1600 g water
- 100 g herbal liqueur
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1681 kJ / 402 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 177 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Summer seafood soup
45min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Wholemeal Mantou
1 Std.
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Braised Rice Wine Fish
20 Min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 Std. 25 Min
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30min
Dried Shrimp Sambal
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min